Informatie adverteren + betalingsvoorwaarden.

 

 

Wat zijn uw voordelen.

 1. U wordt samen met andere campingbedrijven op onze website vermeld. Door het aanklikken van uw camping komt de bezoeker direct op uw site terecht. Hij/Zij kan d.m.v. e-mail of een formulier verdere informatie opvragen.

 2. De kosten zijn veel lager dan bij het plaatsen van een advertentie elders.

 3. Het bereik is vele malen groter dan adverteren elders.

 4. Indien u geen eigen site heeft kan een presentatie op één of meerdere pagina's binnen deze site worden gemaakt, U krijgt dan een volledig internetadres.

 5. De site van uw camping wordt op deze wijze eerder en vaker bezocht, waardoor de kans op potentiële campinggasten groter wordt. 

 6. Door uw aanwezigheid op het internet bent u in staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar uw camping te presenteren, en hierover informatie te verstrekken.

 

Hoe wordt uw bedrijf vermeld en hoe lang?

 1. Op overzichtelijke pagina(s) per land, daarna d.m.v tabellen, op plaatsnaam per provincie .

 2. Indien u een eigen site heeft, wordt in de campingnaam een link aangebracht.

 3. Indien u geen eigen site heeft maar een presentatie op één of meerder pagina's binnen deze site zal in uw campingnaam een link naar deze pagina(s) worden aangebracht. 

 4. Indien u geen eigen site heeft, ook geen presentatie elders, maar wel een e-mail adres (bij een willekeurige internetprovider) kan in de campingnaam een link naar dit e-mail adres worden aangebracht.

 5. U blijft na aanmelding het volledig boekjaar vermeld, Dit loopt van 01-01 t/m 31-12 van het jaar van aanmelding.

 

Wat mag u verwachten.

 1. Dat er geen verschil wordt gemaakt omtrent vermelding van campings qua type en classificatie.

 2. Uw advertentie is géén abonnement, ieder najaar ontvangt u een e-mail met de vraag of u het volgende jaar ook wenst te adverteren, indien uw antwoord negatief is wordt uw advertentie de eerste week van het nieuwe jaar verwijdert.

 3. Dat, indien een camping besluit zich doormiddel van één of meerdere pagina(s) te presenteren binnen deze site, de voorwaarden en prijzen zoals vermeld op www.hjsolutions.nl van kracht zijn.

 4. Dat u na plaatsing op de pagina een bevestiging per e-mail ontvangt.

 5. De factuur wordt als bijlage (PDF-bestand) met de bevestiging van plaatsing verzonden.

Wat niet.

 1. De hierboven genoemde site niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk kunnen worden gehouden voor het niet functioneren van de internet verbinding waardoor de site tijdelijk of geheel niet bereikbaar zijn.

 2. Dat HJ Solutions niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor de gegevens die de adverteerder heeft opgegeven. Hij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die deze gegevens kunnen veroorzaken.

 3. Dat, indien een camping zich presenteert op één of meerder pagina(s) binnen deze site, de hierboven genoemde niet verantwoordelijk dan/wel aansprakelijk zijn voor geleverde tekst en/of foto's.

Betalingsvoorwaarden.

 1. Het tarief per boekjaar (01.01 t/m 31.12) is Euro 17,00 exclusief 21% BTW **.

 2. ** Buitenlandse adverteerders zijn vrijgesteld van BTW, mist u uw BTW nummer vermeld, we zijn verplicht dit nr. op juistheid te controleren, geen correct nr. dan wordt alsnog BTW in rekening gebracht.

 3. Nadat Uw gegevens aan de pagina zijn toegevoegd zal  u per post een factuur ontvangen van HJ Solutions K.v.K Enschede nr.08103335.

 4. Betaling dient te geschieden 14 dagen na ontvangst van factuur. mocht dit niet het geval zijn dan worden uw gegevens uit de desbetreffende pagina('s) verwijderd. Bij twijfel vooraf kan een vooruitbetaling worden verlangt.

Zou u zich willen aanmelden klik dan op het woord aanmelden. U komt vanzelf bij het formulier hiervoor.

Mocht het versturen om een of andere reden problemen geven stuur dan de gegevens zoals gevraagd naar new@hjsolutions.nl . U dient wel te vermelden dat u accoord gaat met de genoemde voorwaarden.  

Voor aanvullende informatie kunt u mailen naar info@hjsolutions.nl .

We zijn telefonisch bereikbaar op nr: +31 (0)6 45.47.65.43

 

Naar aanmeldformulier